Információk
Dolgozóink
Elérhetőségek
Kapcsolatok

 

Üdvözöljük a WESTFLEISCH MAGYARORSZÁG Kft. honlapján!

 

A Westfleisch Németország és Európa egyik piacvezető nemzetközi húsforgalmazó vállalata, melynek központja Münsterben, Németország Észak-Rajna-Vesztfália tartományában található. Tevékenységei köre lefedi az élőállat vágást, darabolást, készítmény-gyártást, valamint védőgázas termékek előállítását.

Az eredetileg 1928-ban, élőállat előállító termelő szövetkezetként alapított vállalat a mai napig szövetkezeti formában működik, melynek tulajdonosi körét mintegy 4 700 észak-nyugat-németországi és holland termelő alkotja. Együttműködési megállapodások alapján állítják elő a vágásra kerülő élőállatot, mely által a Westfleisch csoport képes garantálni a minőséget és a termékbiztonságot a teljes termelési és gyártási folyamat alatt.

A Westfleisch terrmelési kibocsátásával és mintegy 1.900 saját alkalmazottjával Németország harmadik legnagyobb vágóhídi csoportja és Európa öt legjelentősebb piacvezető húsforgalmazója között tartják számon.

A Westfleisch Magyarország Kft. mint magyar leánycég 2005-ben alakult. Elsődleges feladata az anyacég által előállított előhűtött és fagyasztott sertés és marha hústermékek értékesítése a magyar, illetve a horvát, szlovén, bosnyák és szerb piacon.

 

Ajánlatainkról az elérhetőségek valamelyikén kaphat tájékoztatást munkatársainktól.

 

Westfleisch Magyarország Kft.

 

 

 

 
 

 

© 2018 Westfleisch Magyarország Kft.  
Deutsche Version English version